Pargas 4H:s superpopulära MINILÄGER Flotten flyttas till 12-13 j augusti, och kommer att vara ett dagsläger, med samma roliga program som förut, flottenbygge, lägertivoli, lägerbål , godistillverkning, lekar och simning. Ni som fick en plats på lägret i juni-meddela Sussi om ni nu vill med på minilägret i augusti
MATSKOLAN flyttas till 4-7 augusti-meddela Sussi om ni vill behålla er matskolaplats på det nya datumet
Tyvärr hamnar vi nu meddela er att sommarens Djurkulläger 15-17 juni på Brusaby måste inhiberas. På grund av covid-19 epidemin är skolan Brusaby Axxell stängd ända fram till slutet av juli och de kan därför inte ta emot oss.                                                  I stället arrangerar vi en DJURKULDAG måndagen 15.6 kl. 10-15 på Peiks gård i Karis. På gården finns åsnor, islandshästar, får, kaniner, höns och katter som vi får pyssla om. Deltagaravgiften är 20 €/barn och inkluderar program, lunch och mellanmål. Om ni är intresserade av dagen ber vi er vänligen anmäla ert barn via  https://fs4h.fi/events/djurkul-pa-peiks-gard/    Det finns begränsat antal platser, men om intresset är stort kan vi arrangera motsvarande dag 16.6 för ytterligare en grupp med barn.Observera att vi inte har gemensam transport till den här dagen.

_________________________________________________________________________________________________________

MINILÄGRET FLOTTEN 

För de som gått ut åk 1-2        i Bergvalla 12-13 augusti   

PROGRAM:

-Vi bygger på vår flotte och provseglar den

-Vi gör flaggor till flotten

-Vi gör eget lägergodis

-4H:s superpopulära lägertivoli

-Lägerbål

-Simning

-Fritid

-Lekar

Lägret är ett dagsläger i år

Anmäl dej här via hemsidan

Anmälningar börjar 28 februari kl 19.00 (inte före)    och betala sedan in avgiften på 35€ efter att du har fått bekräftelse av Susanne via epost  att du ryms med på lägret. Också de som inte ryms med får epost, så om du inte hör av Susanne, tag kontakt.

Pargas 4H-klubb rf:s konto nr   660100-03467487

Skriv miniläger, barnets namn och skola på ”meddelandefältet”

Pengar behövs inte alls tas med till lägret

Spel och mobiltelefoner kan man lämnar man hemma eller så kan man sätta telefonen i ett kuvert märkt med namn och lämna till Susanne under lägret om det känns tryggare så.

__________________________________________________________

Back to top of page